Despre noi

„ARTIZANAT ROMÂNESC” este un proiect al editurii MATEESCU ce își dorește sa reuneasca o serie de materiale de presă din portofoliul de subiecte ale reporterilor speciali Dana Fodor și Răzvan Mateescu pe tematica tradițiilor și obicieiurilor populare românești de pe întreg cuprinsul țării. Vrem, ca prin demersul nostru, sa aducem celor plecați departe, un colț din România reală mai aproape, sa le îndulcim gândurile și să le facem dorul de meleagurile natale un pic mai suportabil. Oameni, locuri, trasee spre marile lăcașuri de cult, obiceiuri, tradiții, rugăciuni, leacuri bătrânești, rețete vechi populare, povești și întâmplări din vatra satelor și toate lucrurile pe care le-am întâlnit și de care ne-am bucurat, vrem sa le împărțim cu dumneavoastra, cei care ne veți călca pragul virtual.

  • Toate articolele și fotografiile prezente pe acest blog sunt proprietatea exclusiva a editurii MATEESCU, aparținând de S.C. Mateescu Edit S.R.L. iar orice preluare a lor se va face cu mentionarea sursei.
  • Dacă vreți să vă alăturați cu poveștile, temele, fotografiile și ideile dumneavoastra, va așteptam pe adresa de e.mail: mateescu1967@clicknet.ro
Advertisements

2 thoughts on “Despre noi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s